Werken bij MKB Schoon!
hero-scrollScroll verder

Diensten

Wij verzorgen sinds 2010 schoonmaakonderhoud in de regio Utrecht. Naast schoonmaakonderhoud verzorgen wij ook glasbewassing, vloeronderhoud en gevelreiniging.

Vloeronderhoud

De verscheidenheid aan vloeren in het moderne bedrijfspand is erg groot. Wil je al die vloeren kunnen schoonhouden, heb je specifieke kennis nodig. Wij beschikken over de juiste kennis om nagenoeg elke vloer te onderhouden. Desgewenst maken wij voor u een onderhouds- en meerjarenplan per vloersoort. Zodat uw vooraf weet wat u kunt verwachten en waar u financieel aan toe bent.

Een specifieke aanpak voor elke vloer

Heeft u een bijzondere vloer of denkt u erover om een nieuwe vloer aan te schaffen en wilt u meer weten over het onderhoud ervan, vraag vrijblijvend een meerjarenplan voor het onderhoud bij ons aan.


Linoleum, PVC en marmoleum

De meest voorkomende vloerafwerkingen in ons land zijn uitgevoerd in linoleum, PVC of marmoleum. Deze materialen zijn relatief eenvoudig schoon te houden, mits we een meerjaren onderhoudsprogramma uitvoeren. Dit zal de levensduur van de vloer aanzienlijk verlengen. De behandelingen die we, naast het dagelijks onderhoud, voor deze vloer aanraden zijn:
 • Reinigen en conserveren (in de was zetten) van linoleum vloeren met 2 polymeerlagen;
 • Reinigen en sprayen van de linoleum en PVC vloeren;
 • Deepstrippen, neutraliseren, sealen en matteren van de vloeren met 2 of 3 polymeerlagen.

Tapijt op de vloer

Kiest u voor tapijt op de vloer van uw kantoor of werkplek dan kunnen wij die door regelmatig onderhoud en reiniging langdurig beschermen en schoon houden. Ook voor een vloer met tapijt stellen we bij voorkeur een meerjarenplan op waarmee we u het hele jaar een schoon tapijt garanderen.  
Bij tapijtreiniging kunnen wij twee methoden toepassen: de koolzuurmethode of de sproei-extractiemethode. Beiden zijn dit zeer veilige en effectieve manieren van reiniging.

Zoekt u een advies voor het meest passende onderhoudsprogramma, maak dan een vrijblijvende afspraak.
Delen

Wilt u uw mogelijkheden verder onderzoeken?

Neem contact op zodra u onze diensten wenst!

Contact

 • MKB Schoon!
  Korte Schaft 21 b
  3991 AT Houten
 • Platinastraat 10 e
  2872 ZX  Schoonhoven