Werken bij MKB Schoon!
hero-scrollScroll verder

Nieuws

Het laatste nieuws

SBO de Evenaar en MKB Schoon! verlengen samenwerking.

MKB Schoon! werkt met de SBO de Evenaar sinds lange tijd samen en hebben wederom een overeenkomst bereikt voor de aankomende periode. 

Sinds 2013 verzorgt MKB Schoon! de dagelijkse schoonmaak van de school, het expertise centrum, het KDV en de fysiotherapie.  Naast het dagelijkse schoonmaakwerk verzorgen wij ook de jaarlijkse tapijtreiniging en het linoleum onderhoud. 

De Evenaar is een basisschool voor speciaal onderwijs (SBO) met 260 leerlingen, een éénpitter met een belangrijke regiofunctie. De school heeft een zeer goede naam en behaalt uitstekende resultaten.

Meer weten? Neem dan contact op via joost@mkbschoon.nl

26-01-2021 Lees verder

Nieuwe, frisse website voor MKB Schoon!

Afgelopen tijd hebben we samen met The MindOffice hard gewerkt aan de realisatie van onze nieuwe website in een vernieuwde look-and-feel. Zo brengen we nog beter naar buiten waar MKB-Schoon! voor staat... Duidelijk met een persoonlijke touch. Ook via onze online kanalen zal deze benadering het komende jaar meer zichtbaar zijn. Regelmatig zullen wij nieuws publiceren, want wij zijn altijd op de hoogte van wat er bij onze klanten speelt maar vanaf nu zal dat andersom ook zo zijn.

13-01-2021 Lees verder

Samenwerking HLB Blömer en MKB Schoon!

Sinds januari 2021 verzorgt MKB Schoon! de schoonmaak van HLB Blömer accountants en adviseurs in Nieuwegein. HLB Blömer en MKB Schoon! werken al jaren samen op het gebied van financiële dienstverleningen.

Wij verzorgen nu de dagelijkse schoonmaak, de glasbewassing en de sanitaire voorzieningen. Ook zorgen wij ervoor dat de werkplekken zichtbaar coronaproof zijn schoongemaakt. Zo kunnen de medewerkers met een gerust hart een schone en veilige werkplek gebruiken. 

HBL Blömer is een toonaangevend accountants- en advieskantoor en voorziet het MKB in de regio van advies en financiële planningen.

12-01-2021 Lees verder

Samenwerking Nederlands Zilvermuseum en MKB Schoon!

Afgelopen maand zijn wij de schoonmaak en glasbewassingswerkzaamheden opgestart bij het Nederlands Zilvermuseum in Schoonhoven. “Het is weer eens iets anders dan standaard kantoorschoonmaak”, aldus Martheyn.

Het Zilvermuseum toont een wereld van zilver voor jong en oud. De vaste collectie zilveren objecten wordt op een verrassende manier gepresenteerd. Het is een mooie opdracht en we zijn hier erg blij mee!

12-01-2021 Lees verder

MKB Schoon! is 5 jaar op rij genomineerd voor de FD Gazellen Awards

De jaarlijkse toekenning van de FD Gazellen Awards is een initiatief van het Financieel Dagblad en Company.info. De toekenning van de Gazellen Awards wordt bepaald door een competitie tussen bedrijven die de afgelopen drie jaar een omzetgroei van tenminste 20% wisten te behalen. in 2015-2016-2017-2018 en 2019 hebben wij deze Award voor de regio Utrecht en Flevoland in de categorie middelgroot (€2 tot €30 miljoen omzet) in ontvangst mogen nemen.

Wij zijn zeer trots op deze nominaties en dit is een beloning op het werk van onze enthousiaste medewerkers.

29-09-2020 Lees verder

Wilt u uw mogelijkheden verder onderzoeken?

Neem contact op zodra u onze diensten wenst!

Contact

  • MKB Schoon!
    Korte Schaft 21 b
    3991 AT Houten
  • Platinastraat 10 e
    2872 ZX  Schoonhoven