Werken bij MKB Schoon!
hero-scrollScroll verder

Onze dienstverlening

Met circa 200 mensen werken wij voor onze MKB klanten in de regio Utrecht, Rotterdam en Krimpenerwaard. Naast dagelijks schoonmaakonderhoud verzorgen wij ook glasbewassing, vloeronderhoud en gevelreiniging.

Beloftes waarmaken

Bij alle werkzaamheden die wij uitvoeren voor onze MKB klanten staat een persoonlijke aanpak, hoge kwaliteit en goede service centraal. Om dit te kunnen waarmaken, hanteren wij een uniform werkprogramma aangevuld met uw specifieke wensen.

Belangrijk zijn de vaste en geplande controles door onze rayonleiders, maar ook het digitale registratiesysteem Clean Jack. We werken met 200 mensen die dagelijks op een zo milieuvriendelijke wijze en met duurzame en milieuvriendelijke materialen en middelen aan de slag gaan.

“Inmiddels werken er 200 medewerkers voor MKB Schoon!”

Wij verzorgen voor MKB bedrijven

Schoonmaakonderhoud

Schoonmaken is een vak! Ruim 90% van onze medewerkers is opgeleid en heeft een diploma van de RAS. Onze schoonmakers hebben de juiste kennis en middelen om het schoonmaakonderhoud op uw kantoor, school of bedrijfsgebouw echt goed uit te voeren.

Bekijk

Glasbewassing

Uw gebouw is het visitekaartje van uw bedrijf. Schone en frisse ramen en omlijstingen zorgen er mede voor dat uw gebouw een representatieve uitstraling heeft. De buitenkant is tenslotte de eerste aanblik van uw klanten die bij u op bezoek komen. Bovendien zorgen goed onderhouden ramen en omlijstingen voor een langere levensduur van uw gebouw.

Bekijk

Vloeronderhoud

De verscheidenheid aan vloeren in het moderne bedrijfspand is erg groot. Wil je al die vloeren kunnen schoonhouden, heb je specifieke kennis nodig. Wij beschikken over de juiste kennis om nagenoeg elke vloer te onderhouden. Desgewenst maken wij voor u een onderhouds- en meerjarenplan per vloersoort. Zodat uw vooraf weet wat u kunt verwachten en waar u financieel aan toe bent.

Bekijk

Gevelreiniging

De gevel is het gezicht van uw bedrijfspand. Uw bezoeker of medewerker krijgt door die gevel een eerste indruk van uw organisatie. Daarom vinden wij het belangrijk dat dit visitekaartje van uw bedrijf goed en verzorgd overkomt.

Bekijk

Wilt u uw mogelijkheden verder onderzoeken?

Neem contact op zodra u onze diensten wenst!

Contact

  • MKB Schoon!
    Korte Schaft 21 b
    3991 AT Houten
  • Platinastraat 10 e
    2872 ZX  Schoonhoven